Sandwich

Jaha... Då har första valpen flyttat hemmifrån... Det är klart jag grät en liten tår men jag vet ju att du får det bra! :-)
Tänker på dig! Hoppas du har kunnat sova på nätterna! Det måste kännas tokigt att få ha bädden helt för sig själv nu... Ni har ju varit många som tampats :-) Puss & kram lille gubben :-)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hejsan Marie!Skickar en liten hälsning från Igloo (för övrigt världen bästa val.. tycker Lina samt mamma och pappa;)

Jag har numer fått namnet "Zimba". Min matte tyckte det passade så bra, eftersom jag är en väldigt modig liten en redan! Resan hem i bil gick bra, jag sov hela vägen nästan. Min första natt tillbringade jag (utan ett enda gnäll) med nosen nerborrad i halsen på lillmatte (så mysigt) Stormatte var ute med mig på gräset samt bytte lakanen jag kissade ner...men det gjorde inget! Jag är VÄLDIGT förtjust i min nya kompis Goldentik Bonnie (fast än så länge bryr hon inte sig speciellt mycket om mig HUR mycket jag än ränner efter henne. Jag har tom varit på mitt "jobb" där jag efter att ha charmat alla medarbetare, sov i

en hoprullad filt tills arbetsdagen var slut vid 1300.Bilder kommer framöver, har inte hunnit med :)Vi hörs, nu ska jag springa efter kaninen lite!Hälsningar Zimba!!!!!

2010-05-10 @ 21:03:45
Postat av: Stefan

Hej Marie och tack för den underbara valpen Calippo!

Resan hem gick hur bra som helst och så har det fortsatt. Hon är med överallt och hur lugn och go som helst! Alla älskar henne. I natt sov hon och var inne hela natten. Skönt!;) Hon trivs och vi med henne och hon lär sig hela tiden nya saker.

Tack!

Stefan, Johanna, Ellen och Oskar

2010-05-13 @ 09:03:41
Postat av: Anonym

2010-05-13 @ 20:55:26
Postat av: Caroline

Hej Svejs från Piggelin! Resan hem gick kanon, jag sov i Lihnes knä hela resan. Natten var mysig, jag Lihne och Noel sov på en madrass på golvet i Husses och Mattes sovrum. Inatt skulle jag prova sova i min korg det gick bra, men sedan vaknade jag och kravlade upp bakom Matte i hennes säng hon sov gott och märkte inte mig....Hon undrade hur jag kom upp?? Jag har inte kissat eller bajsat inne en enda gång och alla säger att jag är helt underbar. Jag har det bra men vill gärna vara nära mina nya kompisar Lihne och Noel. Husse säger att jag inte ska sova i sängen utan i min korg men jag kommer nog på en plan... Matte sover som en stock och märker inte när jag kommer smygandes och vill mysa. Kram Piggelin

2010-05-13 @ 21:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0